Over mij

The only way to do great work, is to love what you do.

– Steve Jobs

Na meer dan tien jaar ervaring in het boekenvak, met de nodige ups en downs, besloot ik in 2014 dat het tijd was om mijn eigen uitgeverij op te richten. Op 14 februari zag Uitgeverij Neno – Swahili voor ‘concept’ en ‘woord’ – het levenslicht. Rode draad doorheen het fonds is op een toegankelijke manier en door middel van authentieke verhalen het ‘merk’ van mijn auteurs te versterken. Of dat nu zakenmensen of schlagerzangers zijn.

Daarnaast ben ik ook mama van drie kinderen. Van het ‘moederkloek’-type dan nog wel. Ja, ik wil keihard werken, maar ja, ik wil er zijn voor mijn kinderen als ze me nodig hebben. Als ze midden in de nacht overgeven (op de vloer én de deur én in hun bed én in de gang én…). Of op school een gat in hun hoofd vallen. Of als ze een oudercontact hebben. Of een verjaardagsfeestje. Of…

Moederschap en ondernemerschap, het blijven de yin en yang in mijn leven. Ik koos heel bewust voor een groot gezin, maar wil ook mijn persoonlijke (ondernemers)droom najagen. Beide werelden combineren is dikwijls knip- en plakwerk, gelukkig kan ik rekenen op een sterke man die achter mij staat. En die momenten waarop alles perfect in balans is, daar doe je het toch voor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *